Reptil Veterinär

Behöver du hitta en reptil veterinär? Leta längre. Special Species service på UW Veterinary Care har veterinärer som har många års erfarenhet och styrelse certifiering i att arbeta med sköldpaddor, sköldpaddor, ormar och många sorter av ödlor inklusive skäggiga drakar, geckos och leguaner. Vår expertis, i kombination med en sann uppskattning för dessa unika husdjur, tillåter oss att ge den allra bästa sjukvården för din reptil.

Reptil.se ger allmän och avancerad vård för dessa husdjur, inklusive:

Rutin wellness tentor Diagnostisk avbildning inklusive digitala röntgenstrålar, hela kroppen CT-skanningar och ultraljud Hantering av reproduktionsstörningar såsom äggbindning Avancerade kirurgiska ingrepp såsom: key-hole kirurgi via endoskopi eller laparoskopi, endoskopisk guidad urinblåsa sten borttagning i sköldpaddor, och minimalt invasiv kirurgi av det reproduktiva området i sköldpaddor och sköldpaddor Vi är internationellt kända för vår expertis inom att tillhandahålla state-of-the-art anestesi, sedering och smärtlindring i reptiler

Vi är stolta över att ha Sveriges enda styrelsecertifierade zoologiska medicinspecialister i Exotiska husdjur som fakultetsmedlemmar.